If you want to see samples of my comics work, head on over to CapsuleZone! If you want to see my graphic design portfolio, just go to Reno Maniquis Graphic Works! Thanks for dropping by!

Tuesday, October 25, 2005

WHATTA MAROON...

Okay, I said I'd post more pictures of the Komikon today because yesterday I forgot to bring my camera cable. Well, today I did bring the cable... but I didn't bring my camera.

Duh.

Well, for more pictures, just head on down to...

Edgar Tadeo's Nyek! Blog
Gerry Alanguilan's Komikero Journal
Guhit Pinoy Blog

3 comments:

Ed said...

Nangyari sa kin yan maraming beses na. I brought my tiny cam at my friends but i forgot the cable...the next day i brought the cable and no camera. Haha! Ba't kaya?

Randy P. Valiente said...

hey reno, tol, sori di na ako nakadaan sa booth mo nung komikon. pagkatapos ko kasing makipag tsikahan e nahilo na ako at umuwi na rin agad.
nga pala, pwede pa ba mag-submit sa tabloid komiks mo? meron kasi akong 1 page material. hinahanap ko ang email mo, di ko makita kaya dito na lang ako nag-post. hingiin ko sana email ad mo. tnx tol.

Anonymous said...

ed: haha. di ko nga din alam kung bakit.

randy: nagtataka nga ako kung bakit di ka nagpakita, pero may pic ako sa blog mo. Next time na lang, o kaya bumisita tayo kay Mang Hal ng sabay one of these days.

Puwede mag-submit sa Tabloid. e-mail mo na lang sa renom1@yahoo.com